Smart Supply - Få totalleveranse fra kun én leverandør
Menu
Handlevogn
Du har ingen varer i handlekurven.

Apotek

I likhet med andre bransjer har også apotek endret mye av måten å handle på. Dagens kunde prioriterer i større grad sin egen helse og velvære enn tidligere. Apotekkjedene tilbyr sine kunder en forenklet handleopplevelse hvor ekspertise og selvbetjening kombineres sømløst.

Vi ønsker derfor å kunne tilby en luftig og mobil innredningsløsning hvor produktene kommer i fokus. 

Serier som Pharmodern består av allsidige hyllesystem og innbydende kassaområder som fint lar seg kombinere med mer standardisert innredning.

Filters
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Gondol, apotek

Premium gulvseksjon som kan brukes som gondol, og gjør vareeksponering til et blikkfang. Fang kundens første vareinntrykkGulvreol som fanger kundens første vareinntrykk, perfekt til bruk for sesong- eller kampanjevarer

Hyllesystem med skuffer, apotek

Veggreol med luftig eksponering hvor produktene kommer i fokus, leveres med skuffer nederst for enkel lagringsplass i butikk. Dette gjør det enklere for deg å fylle på varer i hyllen, og gir en ekstra lagringskapasitet.

Kassadisk med hyllesystem, apotek

En modulær kassadisk med hyllesystemer på sidene, gir et godt gjennomtenkt mersalgsområde. Kassaområdet skaper ett oversiktlig og ryddig område som trigger kundens siste impulskjøp.