Smart Supply - Få totalleveranse fra kun én leverandør
Menu
Handlevogn
Du har ingen varer i handlekurven.

Archiw

Archiw er produktserien for drikkevarer som er designet for å hjelpe til med å danne flerfasetterte komposisjoner i butikken, noe som bidrar til god produktsynlighet og oversikt. Stativer med lette, tynne rammer, et bredt spekter av hyller og tilbehør er med på å skape en dynamisk og unik produkteksponering. 

Filters
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Stort hyllesystem, drikkevarer

Det store hyllesystemet Facade fra Archiw-serien er spesielt utviklet for oppbevaring av drikkevarer. Dette er en hylle som tåler tyngde og som kan tilpasses ulike vareeksponeringer. Mange ulike moduler kan settes inn i hyllen for en mer spennende utforming og produktvisning. Kan settes sammen med flere hyller i samme serie er et røft design.

Liten hylle med hjul, drikkevarer

Den lille metallhyllen Block i Archiw-serien har god plass selv om den er liten. Den solide hyllen har låsbare hjul, og kan flyttes rundt til det butikkområdet som trenger et kampanjebord eller en utstillingshylle. Mange ulike innsatser kan settes inn i hyllene, for ulike typer vareeksponering.

Utstillingsbord, drikkevarer

Platform er et utstillingsbord fra Archiw-serien med inngangssoner, presentasjoner og smaksområder. Bordet har hjul på to av beina, som gjør det enkelt å flytte rundt.