Smart Supply - Få totalleveranse fra kun én leverandør
Menu
Handlevogn
Du har ingen varer i handlekurven.

Bakeri og bake-off

Bake-off avdelingen er en ekstremt viktig del av kundens reise i dagligvarebutikken, og her handler det om å bygge tillit mellom forbruker og kjedens merkevare. Ved hjelp av vår innredning gis kundene en mulighet til å nyte bakeprosessen, kjenne duften av ferske bakevarer og få varmt, ferskt brød rett fra ovnen.

Filters
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Skrå reol med skuffer, bakeri

En multifunksjonell løsning er effektiv og praktisk for både kunde og selger. Skuffer med beskyttende, herdet glass rundt hele reolen gjør at produktene får maksimal visning.

Hyllesystem med glassdører, bakeri

En enkel måte å vise frem bakervarer på. En allsidig løsning for innfylling av varer både bakfra og forfra. Laget av en metallramme med justerbare hyller og unike tre frontpaneler. De praktiske hengslene gir tilgang til et rom som kan tilpasses med kurver etter eget valg. Enheter er tilgjengelige enten som enkelt- eller flerlinjes visning.

Kaffemodul, bakeri

En selvbetjeningskaffe-sone er hjertet av bakeri- og nærbutikkformatet. Et samlingspunkt for kommunikasjon, sammenkomster, bespisning og shopping. Bordplaten er laget enten av naturlig eller kunstig stein.

Kampanjebord, bakeri

En kampanjebord er ideelt for nesten alle behov for utstilling eller presentasjon. Bordet har ekstra hyller, som gir mulighet for mersalg. Hjul hjelper til med å flytte bordet enkelt og plassere det i hvilken som helst salgssone for å øke kjøp. Bunnrammen er laget av metall med en trebordplate.

Gondol, bakeri

Utnytt plassen i butikken med gondoler som muliggjør vareeksponering fra flere kanter. Med gondolen fra Selected bakery-serien kan du vise frem bakevarer på en delikat og innbydende måte for kunden. Praktiske skiller muliggjør tydelig organisering av hylleplassen. Treoverflater er behandlet med vannbaserte lakker.

Hyllesystem i metall med hjul, bakeri

En presentasjonsvitrine kan brukes både som et hyllesystem for bakveggen og som en frittstående øy-modul. Et allsidig hyllesystem for lagring og utstilling av ulike gjenstander. Et bredt spekter av moduler hjelper til med å lage unike kombinasjoner. Utstyret er allsidig. Det kan brukes både som et hyllesystem for bakveggen og som en modul som fylles inn fra baksiden.