Smart Supply - Få totalleveranse fra kun én leverandør
Menu
Handlevogn
Du har ingen varer i handlekurven.

BRØDAVDELING

Filters
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Byttekost til SmartKosten

Enkel byttekost til SmartKost. Strips medfølger.

kr 59,00 eks. mva.

Lokk Bakehuset 612mm * 402mm

Spesiallaget for å passe på både: 1: metall trådkasser med store åpninger på siden av kasse 2: plastkasser grå, med skrå på en kortside Lokket har 4 klemmer på langsidene som gjør at lokkene sitter litt fast på de to nevnte kassene over.

kr 385,00 eks. mva.

Lokk til mandeleske m/snelle og øse

For innbydende og hygienisk eksponering av bakevarer og andre uemballerte varer i løsvekt. Lokket passer til IFCO-kasser, brødkasser, mandelkartonger og lignende med mål på ca. 60x40 cm. og er produsert i 3 mm slagfast og fleksibelt PET-materiale godkjent for direkte matkontakt. Lokket har klemmer som gjør at det sitter godt fast på kassene det brukes på, og som forhindrer lokket fra å falle på gulvet. Når oppslått, står lokket oppe av seg selv. Snelle med øse i materiale godkjent for direkte matkontakt medfølger (bildet kan avvike noe). Hurtigkobling for enkel rengjøring av øsen.

kr 479,00 eks. mva.

Lokk til plastkasser bakeri/IFCO 60x40cm

For innbydende og hygienisk eksponering av bakevarer og andre uemballerte varer i løsvekt. Lokket passer til IFCO-kasser, brødkasser, mandelkartonger og lignende med mål på ca. 60x40 cm. og er produsert i 3 mm slagfast og fleksibelt PET-materiale godkjent for direkte matkontakt. Lokket har klemmer som gjør at det sitter godt fast på kassene det brukes på, og som forhindrer lokket fra å falle på gulvet. Når oppslått, står lokket oppe av seg selv.

kr 499,00 eks. mva.

Lokk til plastkasser m/snelle og småvareklype

For innbydende og hygienisk eksponering av bakevarer og andre uemballerte varer i løsvekt. Lokket passer til IFCO-kasser, brødkasser, mandelkartonger og lignende med mål på ca. 60x40 cm. og er produsert i 3 mm slagfast og fleksibelt PET-materiale godkjent for direkte matkontakt. Lokket har klemmer som gjør at det sitter godt fast på kassene det brukes på, og som forhindrer lokket fra å falle på gulvet. Når oppslått, står lokket oppe av seg selv. Snelle med matklype i rustfritt stål medfølger. Hurtigkobling for enkel rengjøring av matklypen.

kr 479,00 eks. mva.

Lokk til plastkasser/sopp/IFCO 30x40cm åpning kortside

For innbydende og hygienisk eksponering av bakevarer og andre uemballerte varer i løsvekt. Lokket passer til soppkasser, IFCO-kasser og lignende med mål på ca. 40x30 cm. og er produsert i 3 mm slagfast og fleksibelt PET-materiale godkjent for direkte matkontakt. Lokket har klemmer som gjør at det sitter godt fast på kassene det brukes på, og som forhindrer lokket fra å falle på gulvet. Når oppslått, står lokket oppe av seg selv. Dette lokket har åpning mot kortsiden.

kr 349,00 eks. mva.

Lokk til plastkasser/sopp/IFCO 30x40cm åpning langside

For innbydende og hygienisk eksponering av bakevarer og andre uemballerte varer i løsvekt. Lokket passer til soppkasser, IFCO-kasser og lignende med mål på ca. 40x30 cm. og er produsert i 3 mm slagfast og fleksibelt PET-materiale godkjent for direkte matkontakt. Lokket har klemmer som gjør at det sitter godt fast på kassene det brukes på, og som forhindrer lokket fra å falle på gulvet. Når oppslått, står lokket oppe av seg selv.

kr 359,00 eks. mva.

SmartKlype komplett

Basic småvareklype med medfølgende wirehus. Klype med krok-kobling for enkelt demontering og rengjøring. Monteres enkelt i bakeriavdeling. Skruer og dobbeltsidig tape for montering medfølger. SmartKlypen kan med fordel integreres ved montering av småvareinnredning.
Fordeler ved bruk av SmartKlypen:
- Økt matsikkerhet ved at klypen ikke blir liggende blant uemballerte varer
- Reduserer svinn av klyper

kr 358,00 eks. mva.

SmartKosten komplett

For enkel rengjøring av smuler ved brødskjæremaskin. Inneholder wirehus i krom og kost. Kosten er fest med strips for å enkelt kunne byttes ut. Enkel montering av wirehuset med skumtape eller medfølgende skruer.

kr 358,00 eks. mva.

Småvareklype helstøpt med snelle med metallwire

Småvareklype med snelle med metallwire og kraftig fjær til å feste i hjørner på plexiglass-lokk.

kr 89,00 eks. mva.

Småvareklype matklype helstøpt

Helstøpt småvareklype/matklype til f..eks bakeriavdeling. Har hull til oppheng. Kan enkelt monteres på wirehus eller snelle for enkelt å holde klypen på plass og redusere svinn av klyper. Tåler vask i oppvaskmaskin.

kr 59,00 eks. mva.

Wirehus sort/krom med 2m snor

For montering på glatte overflater. Leveres med kraftig dobbeltsidig tape bak + leveres med 2 stk skruer. Med carabinkrok på snor. 100 gram opptrekkskraft. 100stk pr ytterkartong

kr 289,00 eks. mva.