Smart Supply - Få totalleveranse fra kun én leverandør
Menu
Handlevogn
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

KM Hyllesystem X

kr 0,00 eks. mva.

FS HyllesystemXX

kr 100,00 eks. mva.

KM Hyllesystem

KM hyllesystem gjør det enklere å holde butikken ryddig og tiltalende. Enkel og rask tilgang til produkter, effektiv utforming og mulighet for vareallokering.

FS Hyllesystem

Effektiviser butikkområdet og kundereisen i butikk. FS Hyllesystem har et midtre bakpanel i stedet for to, noe som gir ekstra plass mellom ryllereolene. Bedre plass for kunden i butikk gir en bedre handleopplevelse og mer effektiv merchandising.

Skrå reol med skuffer, bakeri

En multifunksjonell løsning er effektiv og praktisk for både kunde og selger. Skuffer med beskyttende, herdet glass rundt hele reolen gjør at produktene får maksimal visning.

Hyllesystem med glassdører, bakeri

En enkel måte å vise frem bakervarer på. En allsidig løsning for innfylling av varer både bakfra og forfra. Laget av en metallramme med justerbare hyller og unike tre frontpaneler. De praktiske hengslene gir tilgang til et rom som kan tilpasses med kurver etter eget valg. Enheter er tilgjengelige enten som enkelt- eller flerlinjes visning.

Kaffemodul, bakeri

En selvbetjeningskaffe-sone er hjertet av bakeri- og nærbutikkformatet. Et samlingspunkt for kommunikasjon, sammenkomster, bespisning og shopping. Bordplaten er laget enten av naturlig eller kunstig stein.

Kampanjebord, bakeri

En kampanjebord er ideelt for nesten alle behov for utstilling eller presentasjon. Bordet har ekstra hyller, som gir mulighet for mersalg. Hjul hjelper til med å flytte bordet enkelt og plassere det i hvilken som helst salgssone for å øke kjøp. Bunnrammen er laget av metall med en trebordplate.

Gondol, bakeri

Utnytt plassen i butikken med gondoler som muliggjør vareeksponering fra flere kanter. Med gondolen fra Selected bakery-serien kan du vise frem bakevarer på en delikat og innbydende måte for kunden. Praktiske skiller muliggjør tydelig organisering av hylleplassen. Treoverflater er behandlet med vannbaserte lakker.

Hyllesystem i metall med hjul, bakeri

En presentasjonsvitrine kan brukes både som et hyllesystem for bakveggen og som en frittstående øy-modul. Et allsidig hyllesystem for lagring og utstilling av ulike gjenstander. Et bredt spekter av moduler hjelper til med å lage unike kombinasjoner. Utstyret er allsidig. Det kan brukes både som et hyllesystem for bakveggen og som en modul som fylles inn fra baksiden.

Stort metallbord med hjul, bakeri

Stil Bord i Voloknoserien finnes i ulike høyder for flernivåeksponering av varer. Et bord er den mest naturlige flaten for å eksponere brød som et objekt. En funksjonell element for tilbehør for kryss-salg.

Enkelt hyllesystem i metall, bakeri

Vozyk er et enkelt hyllesystem laget av metallstenger og metallnetting, laget for vareeksponering. Hyllen har høye ben med låsbare hjul, som gjør den enkel å flytte rundt i butikken. Ved å enkelt kunen flytte rundt på hyllen, blir det enklere for renholdere å vaske i områder som har strenge hygieniske krav - slik som områder med bakervarer.

Utstillingshylle, drikkevarer

Utstillingshyllen i serien selected wine er en stilfull og funksjonell hylle som gjør vareeksponering enkelt for drikkevarer. Kan brukes som frittstående modul, eller inntil en vegg. Øverste hylle er stått utformet, slik at man kan ha liggende flasker i topp, for bedre synlighet. Denne hyllen kan brukes både sammen med andre moduler fra seleced wine, eller alene.

Kampanjebord, drikkevarer

Kampanjebordet fra selected wine er tilpasset promotering av drikkevarer, med skrå skuffehyller for visning av flasker. Et solid bord designet for å passe som både kampanjeutstilling og interiør. Brukes gjerne til smakstesting sammen med mat.

Stort hyllesystem, drikkevarer

Det store hyllesystemet Facade fra Archiw-serien er spesielt utviklet for oppbevaring av drikkevarer. Dette er en hylle som tåler tyngde og som kan tilpasses ulike vareeksponeringer. Mange ulike moduler kan settes inn i hyllen for en mer spennende utforming og produktvisning. Kan settes sammen med flere hyller i samme serie er et røft design.

Liten hylle med hjul, drikkevarer

Den lille metallhyllen Block i Archiw-serien har god plass selv om den er liten. Den solide hyllen har låsbare hjul, og kan flyttes rundt til det butikkområdet som trenger et kampanjebord eller en utstillingshylle. Mange ulike innsatser kan settes inn i hyllene, for ulike typer vareeksponering.