Smart Supply - Få totalleveranse fra kun én leverandør
Menu
Handlevogn
Du har ingen varer i handlekurven.

Displaystativer

Naturlige materialer, som tre, har alltid være både praktisk og estetisk å bruke som dekor og innredning i butikk. Display i tre gir flere designmuligheter sammenlignet med andre materialer som bølgepapp. Dette gjør dem velegnet for kampanjer, eksponering av produkter og salgsfremstøt.

Våre tredisplay lages for hånd, og kan tilpasses etter dine ønsker når det gjelder farge, størrelse og logo. Hvis du trenger et spesielt displaystativ for produktene dine, kan du ta kontakt med oss for å diskutere mulighetene. Du kan også se noen eksempler på tilpassede stativer nedenfor.

Filters
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Antikk gulvstativ

Et robust trestativ produsert med bearbeidede planker for et rustikk utseende. Utviklet for å tåle tyngre varer, og er velegnet til markedsføring av f.eks. syltetøy, mineralvann og andre drikkevarer. Med sine ulike hylleseksjoner er stativet også meget godt egnet for sameksponering og mersalgsprodukter.

Bordstativ for frukt

Salgsfremmende stativ til disk eller kasseområde. Stativet er lett å fylle på, og modellen kan også lages med tilgang fra alle fire sider.

Bordstativ for snacks

Utformet med tanke på promotering av små produkter på for eksempel kassedisk. Kan leveres med avtagbar hylle eller med kroker for oppheng.

Flaskestativ

Romslig stativ designet for en stilfull presentasjon av drikkevarer, frukt, bakervarer ol. Skråstilte kasser gjør produkteksponeringen tydeligere. Stativet er modulbasert slik at man kan bruke trekasser eller displayplate på øverste hylle etter behov.

Himmelseng - trestativ

Et stort og oversiktlig displaystativ i tre, med utforming som en himmelseng. Trestativet har låsbare hjul, som gjør at du kan flytte og plassere stativet slik det passer deg og ditt bruk. Tredisplayet ble opprinnelig utviklet for en lampebutikk, men har senere vist seg å være nyttig for spesielt hage- og plantebutikker.

Høy hylle - trestativ

En gjennomgående høy hylle i treverk.