Smart Supply - Få totalleveranse fra kun én leverandør
Menu
Handlevogn
Du har ingen varer i handlekurven.

Større utvalg av mikrobryggerier og flere tilbydere av lokalprodusert drikke som nektarer og sider, har ført til store endringer i denne varekategorien, også i norske butikkene. En utvidet varekategori øker kundenes forventninger, og nettopp derfor krever denne typen produkter innredning som tilrettelegger for økt produktsynlighet.

Filters
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Utstillingshylle, drikkevarer

Utstillingshyllen i serien selected wine er en stilfull og funksjonell hylle som gjør vareeksponering enkelt for drikkevarer. Kan brukes som frittstående modul, eller inntil en vegg. Øverste hylle er stått utformet, slik at man kan ha liggende flasker i topp, for bedre synlighet. Denne hyllen kan brukes både sammen med andre moduler fra seleced wine, eller alene.

Kampanjebord, drikkevarer

Kampanjebordet fra selected wine er tilpasset promotering av drikkevarer, med skrå skuffehyller for visning av flasker. Et solid bord designet for å passe som både kampanjeutstilling og interiør. Brukes gjerne til smakstesting sammen med mat.

Stort hyllesystem, drikkevarer

Det store hyllesystemet Facade fra Archiw-serien er spesielt utviklet for oppbevaring av drikkevarer. Dette er en hylle som tåler tyngde og som kan tilpasses ulike vareeksponeringer. Mange ulike moduler kan settes inn i hyllen for en mer spennende utforming og produktvisning. Kan settes sammen med flere hyller i samme serie er et røft design.

Liten hylle med hjul, drikkevarer

Den lille metallhyllen Block i Archiw-serien har god plass selv om den er liten. Den solide hyllen har låsbare hjul, og kan flyttes rundt til det butikkområdet som trenger et kampanjebord eller en utstillingshylle. Mange ulike innsatser kan settes inn i hyllene, for ulike typer vareeksponering.

Utstillingsbord, drikkevarer

Platform er et utstillingsbord fra Archiw-serien med inngangssoner, presentasjoner og smaksområder. Bordet har hjul på to av beina, som gjør det enkelt å flytte rundt.