Emballasje

Kontinuerlig utvikling for et bedre miljø

Å være markedets største leverandør av frukt- og brødposer til dagligvarehandelen forplikter. Gjennom et tett samarbeid med våre leverandører og kunder, jobber vi kontinuerlig med å forbedre produktene og løsningene våre, slik at belastningen på miljøet stadig reduseres.

tonn mindre plast

Butikker

%

av norsk dagligvare

Poser

Brødposer

Posene vi leverer i dag er en videreutvikling av de originale brødposene i eske. Basert på tilbakemeldinger fra kunder, er brødposene nå på rull i tillegg til at tykkelsen på plasten er redusert. Dette, i tillegg til vår spesialutviklede dispenser som bremser rullen med poser, fører til en betydelig reduksjon i plastforbruk i butikkene, som igjen reduserer kostnader og sparer miljøet. 

Fruktposer

Våre nye fruktposer er tynnere, sterkere og større. Posene er enkle å åpne og knyte igjen.  Posens størrelse øker butikkenes snittsalg, og med en sterk stjernebunn tåler posen å fylles godt opp uten at den ryker. Ved å redusere posens tykkelse, men forbedre styrken på plasten, har vi gjort en enkelt og viktig grep for å redusere plastforbruket i norsk dagligvare. 

Stativer

Dispenser

Vårt dispensersett i slagfast plexiglass er uviklet med tanke på funksjonalitet, brukervennlighet og enkelhet. Ett sett passer til alle våre braketter og posertyper på rull. Med en unik bremsefunksjon stoppes poserullen automatisk, slik at man reduserer unødvendig forbruk av poser. 

Braketter

Med alle de forskjellige bruksområdene for poser i en butikk, har vi utviklet en rekke braketter som passer uansett sted, være seg fruktavdeling, kassaområde, brødavdeling eller blomstertorg. Å montere braketter der dette er naturlig, bidrar til å holde orden og gir kunden et ryddig inntrykk av butikken.

Strekkfilm

Strekkfilm

Strekkfilmen bidrar til å sikre gods og beskytter varer mot smuss og støv. Vi forhandler høykvalitets strekkfilm med tykkelse og egenskaper tilpasset ulike oppgaver. 

  • Håndfilm
  • Maskinfilm

Samarbeidspartnere & medlemsskap

Vi er medlem av Emballasjeforeningen og Grønt Punkt, og samarbeider tett med NORSUS Norsk institutt for bærekraftsforskning AS i utviklingen av neste generasjon frukt- og brødposer. Alle våre poser er sertifisert næringsmiddelemballasje.