Smart Supply - Få totalleveranse fra kun én leverandør
Menu
Handlevogn
Du har ingen varer i handlekurven.

En frukt- og grøntavdeling skal ikke bare være ett sted for sunne valg, det er også et område som legger stor vekt på estetikk og presentasjon. Vi tror at en vakker og innbydende innredning kan gjøre det enda mer fristende å velge sunne alternativ.

Filters
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Frukt og grønt vegghylle

Vertikal vegghylle i forskjellige konfigurasjoner for eksponering av frukt og grønnsaker på flere nivåer. Med en lett ramme, skrå hyller og veggstativ i tredekor, gjør det mulig å vise hvor raskt varer kan selges. Integrering av individuelle seksjoner i veggrekker med forskjellige lengder. Tilpasning av utstyrstørrelser til ulike butikkformater.

Frukt og grønt-øy

Produktserien Selected F&V har en fin øy for god eksponering av frukt og grønnsaker. Kunden har tilgang til produktene fra alle sider, samt at det er lett for de ansatte å fylle på nye varer. Du kan også koble på individuelle enheter til øyen med forskjellige konfigurasjoner , med ulike tilpasninger til forskjellige butikkformater.

Frukt og grønt kampanjebord

Produktserien Selected F&V har også et kampanjebord for eksponering av frukt og grønnsaker i butikken. Bordet fremhever produktene, kunden føler de kan "ta og føle på produktrene", som igjen gir impulssalg og god eksponering. Her kan du vise frem produkter som gir deg god margin, og sesongbaserte produkter. Kampanjebordet er mobilt med lett stativ. Det er enkelt å flytte på varene eller endre til andre produkter, f.eks. ved å bare bytte med en annen kurv.

Frukt og grønt kampanjedisplay

Produktserien Selected F&V har et kampanjedisplay for eksponering av frukt og grønnsaker, og kan stå sammen med kampanjebordet eller "alene" i butikken for å fremheve kampanjeprodukter. Kampanjedisplayet fremhever produktene godt med god eksponering, kunden føler de kan "ta og føle på de", som igjen kan gi impulssalg. Her kan du vise frem produkter som gir deg god margin, og sesongbaserte - og kampanjerelaterte produkter. Displayet er mobilt og lett. Det er enkelt å flytte på varene eller endre til andre produkter, f.eks. ved å bare bytte med en annen kurv.

Bokser

Bokser, som er del av den fleksible serien Greora, er designet for lagring og presentasjon av grønnsaker og frukt. Separate elementer muliggjør plassering av store frukter og grønnsaker, som vannmeloner, meloner og gresskar.

Etasjebord

Et multifunsjonelt 3-etasjers hylledisplay med/uten lydmodul, for lagring og presentasjon av frukt og grønnsaker i ulike beholdere. Den lette konstruksjonen og kompakte dimensjonene, gjør det mulig å plassere innredningsmodulen i mindre butikker. Uttakbare hyller gir bedre tilpasningsmuligheter. Hyllene kan utstyres med en egen vektmodul, slik at varene kan veies. Innredningen kommer både med og uten hjul, hvor produktene eksponeres på flere nivåer. Velg mellom ulike typer hyller (tråd, metall, perforert), vegg- eller gondolenhet eller kampanjepaneler. En lydenhet som for eksempel spiller naturmusikk eller kampanjeinformasjon kan velges som et ekstra alternativ.