Smart Supply - Få totalleveranse fra kun én leverandør
Menu
Handlevogn
Du har ingen varer i handlekurven.

Greora

Idéen bak produktserien Greora, er et ønske om å skape inntrykk av et åpent marked i frukt- og grøntavdelingen.  

Fallende produktoppsett, lave bord, lette og mobile stativer tillater en rask endring i oppsett. I tillegg inkluderer butikkkinnredningen moduler for dyrking av mikrogrønnsaker, slik at man kan kombinere produkter og en pedagogisk interaktiv opplevelse. 

Utstyret er multifunksjonelt – bord og benker kan endres og benyttes til produktopplæring eller demonstrasjoner. 

Filters
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Bokser

Bokser, som er del av den fleksible serien Greora, er designet for lagring og presentasjon av grønnsaker og frukt. Separate elementer muliggjør plassering av store frukter og grønnsaker, som vannmeloner, meloner og gresskar.

Etasjebord

Et multifunsjonelt 3-etasjers hylledisplay med/uten lydmodul, for lagring og presentasjon av frukt og grønnsaker i ulike beholdere. Den lette konstruksjonen og kompakte dimensjonene, gjør det mulig å plassere innredningsmodulen i mindre butikker. Uttakbare hyller gir bedre tilpasningsmuligheter. Hyllene kan utstyres med en egen vektmodul, slik at varene kan veies. Innredningen kommer både med og uten hjul, hvor produktene eksponeres på flere nivåer. Velg mellom ulike typer hyller (tråd, metall, perforert), vegg- eller gondolenhet eller kampanjepaneler. En lydenhet som for eksempel spiller naturmusikk eller kampanjeinformasjon kan velges som et ekstra alternativ.

Platå display

Plattå innredningsmodulen, i serien Greora, bidrar til å skape en atmosfære av åpne og innbydende områder, som for eksempel i parker, hager og markeder. Frukt og grønnsakene blir eksponert på to nivåer med visning i 360 grader. Velg mellom ulike typer hyller (tråd, metall, perforert), både rette og skrå-

Trapesbord

Trapesbordet er et lett modifiserbart utstillingsbord med eller uten hjul. Frukt og grønnsakene får 360 graders presentasjon på ett nivå, med bordplateadapter for skrå utstilling

Trappebord

Trappebord, med eller uten hjul, hvor du får stilt ut produktene i flere høyder. Finnes både som vegg og gondolenhet, og bygges på ut i fra ditt behov. Velg mellom horisontal eller vertikal plassering av boksene på bordet, samt ulike typer hyller (tråd, metall, perforert). Sett opp hyller for kryssalg, kampanjepaneler eller ekstra lagernivå.