Smart Supply - Få totalleveranse fra kun én leverandør
Menu
Handlevogn
Du har ingen varer i handlekurven.

Kassadisk og utsjekk

KASSAOMRÅDE I UTVIKLING

Kassadisker er hjertet av enhver butikk, og de spiller en avgjørende rolle i kundenes handleopplevelse. Valget av riktig kassadisk er derfor viktig, og det finnes et bredt spekter av modeller som kan tilpasses ulike butikkstørrelser og behov, fra selvutsjekk i nærbutikken til twin-løsninger tilpasset store supermarked.

Betalingen forenkles stadig mer, og det er et økende behov for effektive løsninger. Det dukker stadig opp nye maskin- og programvarealternativer. Vårt utstyr er utviklet for å kunne tilpasses ulike butikktyper. Dette gir kjedene muligheten til å tilby bedre betalingstjenester som svarer på kundenes forventninger og behov.

Filters
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Evo Seline - bemannet kasse

EVO SELINE– serien består av en rekke modeller, EVO, EVO MINI og EVO EXPRESS. Designen er stilren og sømløs. Modellene er også modulære, som vil si at de er mulig å skreddersy etter din butikks behov.

Seline Luna - selvbetjent kasse

Med Seline Luna selvbetjent kasse får kunden en forbedret handleopplevelse. En ideell løsning for super- og hypermarkeder. Interaktiv selvbetjeningsløsning for rask og praktisk betaling.