Smart Supply - Få totalleveranse fra kun én leverandør
Menu
Handlevogn
Du har ingen varer i handlekurven.

Kundeportefølje

Vi er stolte av våre kunder og hva vi har fått til sammen! I Smart Supply jobber vi hardt for å finne enkle og gode løsninger som dekker ganske så forskjellige behov for kundene våre. Gjennom årenes løp har vi jobbet med flere store og små aktører i ulike deler av detaljhandelen. 

 

Dette sier kundene våre

 

Logo Spar og Eurospar

«Smart Supply hjelper oss å finne gode løsninger på våre utfordringer i butikk, og bistår oss raskt og effektivt til avtalt tid til en fornuftig pris. Det er enkelt å samarbeide med en samarbeidspartner som også forstår hva vi egentlig er ute etter og så er innstilt på å løse dette i lag med oss – dette har vi erfart gjennom samarbeidet med Smart Supply.Smart Supply er et innovativt selskap som ser kundens behov og kommer med gode løsninger til en fornuftig pris levert ihht avtale, samt rydder opp i feil og mangler der det måtte ha oppstått på en effektiv måte.»

Tommy Strømsod
Konsept- og butikkutviklingssjef, Spar og Eurospar

 

 


Coop norge logo

«Smart Supply presenterer ferdigtenkte løsninger som er lette å implementere. Samarbeidet har vært konstruktivt, øsningsorientert hele veien, Ryddig og strukturert med rask respons»

Jan Sævareid
Innkjøpssjef indirekte anskaffelser og forbruksvarer, Coop Norge

 


ums fredrikstad logo

«Vi valgte Smart Supply av den enkle grunn; serviceinnstillingen de har hatt overfor oss hele veien. Veldig løsningsorienterte og imøtekommende på alle felt. Det har vært veldig greit, fra bestilling, underveis prosessen og til levering. Opplever at de legger veldig mye i å yte maks service overfor sine kunder og har den som førsteprioritet.

Smart Supply er en solid leverandør med topp service der gode løsninger graves frem til kundens beste! Sist men ikke minst handler vi der pga Frode og den personlige kontakten vi har med han som betyr veldig mye for oss. Vi kan derfor på det sterkeste anbefale Smart Supply dersom man er på utkikk etter en solid og hyggelig leverandør til sin bedrift»

Imran Khan
Daglig leder, UMS Fredrikstad

 

 

Våre kunder

 

Vi har opp gjennom mange år opparbeidet oss bred erfaring fra mange ulike deler av retailbransjen, og vår kundeliste inneholder alt fra store og kjente kjeder og grossister, til små, uavhengige aktører. 

 

 

Logoer av kundene til Smart Supply, bilde 1 av 2

Logoer av kundene til Smart Supply, bilde 2 av 2