Løsninger for non-food

Skreddersydd utstyr for gode kundeopplevelser

Detaljhandelsbransjen skifter fokus fra utelukkende fysiske butikker eller nettbutikker, og markedsutviklingen har ført til et større fokus på kryss- og omnikanaler. Ved å kombinere online og offline kontaktpunkter skapes en unik handleopplevelse

Tilpasning til merkevare, lette og modulbaserte konstruksjoner, integrasjon av digitale løsninger og hurtig implementering av idéer til Modern Expos sortiment, vil gjøre butikkområdet både unikt og fleksibelt på samme tid. 

Kompetanseområder

Elektronikk

For å oppleve og samhandle med eletrokniske produkter, kan vi tilby en rekke spesialutviklede hyller, bord og stativer. Alle produkter blir perfekt plassert med pris og informasjon lett tilgjengelig for forbrukeren – alt dette med ergonomiske reolsystemer og tiltalende design. 

Velvære

Lette og modulbaserte konstruksjoner, forskjellige størrelser og former, forskjellige typer materialer –  alt med på å skape en elegant eksponering av velvære- og skjønnhetsprodukter i et inspirerende shoppingmiljø.

Sport

Innredning spesielt tilpasset sportsutstyr og tilbehør har en rekke funksjoner, da det krever en grundig tilnærming til design og bruk. Med Modern-Expos løsninger skapes en sportsbutikk full av energi.

Mote

Moteindustrien er drevet av etterspørsel etter nytt design og trendy produkter basert på årets forskjellige sesonger. Kleskjedene vil følge disse trendene kombinert med kundenes ønsker. Hva som skjer i klesbutikken er med på å definere kundens lojalitet og merkevarebevissthet.   

Modern-Expo skaper butikkmiljøer med en unik atmosfære hvor man kan la seg bli oppslukt av stil, komfort og estetikk.