Smart Supply - Få totalleveranse fra kun én leverandør
Menu
Handlevogn
Du har ingen varer i handlekurven.

Menneskene

Hos oss finner du dedikerte og engasjerte folk, som hver jobber for å strekke seg litt lenger. Våre ansatte er eksperter på det de driver med, og vi deler gladelig av kompetansen vår for å skape resultater for kundene våre.

Niklas J. Kallis

Daglig leder / CEO

Niklas er utdannet siviløkonom og har bred erfaring som toppleder. De siste 11 årene har han jobbet i ulike lederstillinger innen bil, retail, logistikk og forlagsvirksomhet.

kjetil

Kjetil Hesmyr

Salgsdirektør butikkinnredning og rekvisita / Sales Director store interior and supplies.

Kjetil har bred kompetanse og lang erfaring med konseptutvikling og salgsutløsende tiltak i retailbransjen, blant annet fra ledende direktørstillinger i Nille AS og Garderobe-Mannen AS.

frode

Frode Bremnes

Salgsdirektør poser og emballasje / Sales Director bags and packaging 

Frode er kjøpmannssønn og løsningsorientert butikknerd. Han begynte som butikksjef i Meny som 21-åring da familiebutikken ble avviklet. Han grunnla Smart Supply i 2007, og etter mange år som daglig leder, jobber han nå dedikert med våre dagligvarekunder og utvikling av nye produkter.

sarah

SARAH H. M. NESS

Produktsjef for butikkinnredning / Product Manager

Sarah er utdannet industridesigner fra Høgskolen i Akershus, og har jobbet over 20 år i retail, med erfaring fra blant annet tekstil og interiør. I tillegg til produksjef-rollen, jobber Sarah også med produktutvikling og har derfor skapt mange smart løsninger for våre kunder.

mona

MONA M. BREMNES

Eier, regnskap og HMS / Founder, Accounting HSE

Mona startet opp Smart Supply sammen med Frode i 2007, og har tidligere jobbet både som lærer og i reiselivsbransjen. I dag er hun regnskapssjefen vår, i tillegg til at hun også sørger for at vi har det trivelig på jobb! Som seremonileder for Humanistforbundet kan Mona blant annet vie brudepar.

driss

Driss O. Pedersen

Salgskonsulent / Sales

Driss har over 20-års salgserfaring og har tidligere jobbet som produkt- og distriktsansvarlig i båt- og MC-bransjen. Han er en nysgjerrig fyr med stor vitebegjærlighet, og er vår ekspert på dingser og duppeditter. Driss jobber som KAM i hovedsak mot byggevare og hagesentre.

magnus

Magnus Selvaag

Salgssjef butikkrekvisitta / Head of Sales

Magnus har lang erfaring og bred kompetanse innenfor salgsyrket. Gjennom de siste 20-årene har han bekledd de fleste roller innenfor salg, herunder prosjektledelse, b2c og b2b salg. Han er opptatt av gode relasjoner, god oppfølging og fornøyde kunder.

rune

Rune Hempel Larsen

Prosjektleder / Project Manager

Rune har jobbet med salg og kundeoppfølging i mange år, kommer fra Bama hvor han jobbet i 25 år. Jobber i Smart Supply som prosjektleder og KAM.

eivind

Eivind Søreng

Innkjøper / Purchase & Logistics Manager

Eivind har hatt mange oppgaver i Smart Supply, men har de siste 5 årene vært ansvarlig for innkjøp og logistikk. Han har bakgrunn fra dagligvare, hvor han har jobbet i alt fra store til små butikker i by og på landet, og innehatt ulike lederstillinger på butikknivå.

hauk

Hauk K. Lille-Schulstad

Konstituert leder Shared Services / Acting leader Shared Services

Hauk er utdannet økonom, og har blant annet 5 års erfaring fra dagligvarebransjen gjennom et grossistfirma. Han har jobbet med transport, kalkulering, avtaleforhandling og oppfølging av kunder på Østlandet. Jobber i Smart Supply med kalkulering, kundeoppfølging og andre forefallende oppgaver.

thor-erik

Thor Erik Johannesen

Lagermedarbeider / Warehouse

 

lene

Lene N. Frogner

Lagermedarbeider / Warehouse

 

Har du lyst å bli en del av gjengen vår?

Hos oss skal det være gøy å gå på jobb, samtidig som vi tar jobben vår på stort alvor. Det er ikke alltid vi har ledige stillinger, men vi setter pris på om du tar kontakt uansett. Kanskje vi kan bli kollegaer i fremtiden!

Jobb hos oss