Smart Supply - Få totalleveranse fra kun én leverandør
Menu
Handlevogn
Du har ingen varer i handlekurven.

Miljø og bærekraft

Slik jobber Smart Supply med bærekraft

I Smart Supply er vi forpliktet til å drive virksomheten vår med et sterkt fokus på bærekraft og miljøvennlighet. Vi tror på å integrere bærekraftige prinsipper i alle aspekter av vår drift, fra produktutvikling og produksjonsprosesser til distribusjon og kundeservice. Vår visjon om å levere smarte løsninger går hånd i hånd med vårt engasjement for å redusere miljøpåvirkningen og fremme sosialt ansvar.

Gjennom kontinuerlig innovasjon og samarbeid med partnere og leverandører streber vi etter å redusere karbonavtrykket, minimere avfall og ressursbruk, samt sikre rettferdige arbeidsforhold og etisk forretningspraksis i hele verdikjeden vår. Vår tilnærming til bærekraft går utover bare å oppfylle regelverk og standarder; det handler om å være en pådriver for positiv endring og å inspirere andre til å følge etter.

Ved å investere i teknologi, forskning og utvikling, jobber vi aktivt med å utvikle og tilby produkter og tjenester som ikke bare møter dagens behov, men som også er forberedt på fremtidens utfordringer. Vi er stolte over å være en del av bevegelsen mot en mer bærekraftig fremtid, og vi ser frem til å fortsette å bidra til en verden som er bedre for både mennesker og planeten vår.

Smart Supply sin tilnærming til Åpenhetsloven

Smart Supply er forpliktet til et fundament av åpenhet og gjennomsiktighet i alle våre operasjoner. Som en del av vår forpliktelse til beste praksis og etisk drift, etterlever vi Åpenhetsloven. Denne loven danner grunnlaget for vårt engasjement for å sikre tilgjengelighet av informasjon, fremme offentlig innsyn og oppmuntre til ansvarlighet i våre handlinger. Vår overholdelse av Åpenhetsloven er en integrert del av vår forretningspraksis og reflekterer vårt ønske om å bygge tillit, opprettholde integritet og fremme et åpent samfunn.

 

SSU-Retningslinjer for etisk handel (Code of Conduct).

 

Medlem i Grønt Punkt Norge 

https://www.grontpunkt.no/om-oss

 

Plastløftet 

https://www.grontpunkt.no/emballasjedesign/plastloeftet

 

EK-sertifiseringer fra Emballasjekonvensjonen 

https://emballasjekonvensjonen.no/

 

Samarbeid med NORSUS (Norsk Institutt for bærekraftsforskning) 

https://norsus.no/

 

Medlem i Norsk Lastebærerpool

https://nlpool.no/om-oss/visjon/

 
Medlem i Emballasjeforeningen, og deltagelse i foreningens pågående arbeid for å finne og ta i bruk de mest miljøvennlige råvarer til emballasje vi leverer. Visjon: Være pådriver for gode emballasjevalg – for en bedre fremtid.
https://www.emballasjeforeningen.no/om-oss/

 

Medlem i Tradesolutions.

Gjennom medlemskap i Tradesolutions deltar vi på samhandelsløsninger som skaper vekst og effektivisering for hver enkelt aktør, og store ringvirkninger for hele dagligvarebransjen

https://tradesolution.no/om-oss/–

 

Lager og logistikk:

  • Vi samarbeider kun med solide transportører som tilbyr bærekraftige logistikkløsninger.
  • Energieffektivt bygg, varmet opp med jordvarme = ca 80% redusert strømforbruk mot tradisjonell el-oppvarming.
  • Solceller er planlagt/vurdert å installere på tak i løpet av år 2024.
  • Redusert transport: Vi har flyttet nærmere hovedmarkedet vårt, for å redusere utslipp relatert til transport av varer inn til lager og ut til våre kunder.
  • HMS: Nytt og moderne lager med bedrede arbeidsforhold for våre ansatte.
  • Gramveien 28 - TTC Eiendom (ttcprosjekt.no)