OM OSS

MED PASSION FOR RETAIL

Hos oss finner du en gjeng engasjerte og dedikerte mennesker med lang fartstid fra retailbransjen.

Smart Supply så dagens lys tilbake i 2007, etter at gründer-Frode, som på den tiden jobbet som butikksjef i Meny, hadde kommet opp med den enkle idéen om å utvikle en kost til å feie vekk brødsmuler fra brødskjæremaskinene i butikkene. Denne enkle idéen skulle vise seg å være så genial og ettertraktet, at Frode, han sluttet som butikksjef, tok med seg kona og satset alt på sin nyvinning! Fra å være en hobbyvirksomhet i garasjen til familien Bremnes, har Smart Supply tatt flere syvmilssteg på kort tid og blitt en av de ledende leverandørene av utstyr og rekvisita til mange av de store dagligvarekjedene i Norge. Garasjen har vi følgelig også flyttet ut av, og vi holder nå til i sentrale lokaler midt i Askim sentrum.

Virksomheten vår dekker i dag en rekke områder innen retail, alt fra butikkrekvisita og emballasje til innredning for både dagligvare og detaljhandel.

Vårt nettverk

For å kunne tilby et bredt sortiment som dekker de fleste områder innenfor utstyr og innredning til butikk, har vi gjennom årene knyttet gode bånd med over 80 leverandører fra rundt omkring i verden. Dette gir oss en mulighet til å kunne tilby en blanding av unike, egenutviklede produkter, etablerte merkevarer og produkter vi har enerett til å distribuere i markedet.  

Med leverandører fra alle verdenshjørner, sender vi enten direkte til kunde fra fabrikk eller importerer varene selv og distribuerer fra eget lager til kunder over hele Norge. Slik kutter vi fordyrende mellomledd og kan tilby kundene våre kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser.

VÅRE VERDIER

Vi skal være en real, innovativ og kvalitetsbevisst samarbeidspartner for våre kunder. 

7

Real

Våre kunder skal kunne stole på at vi holder det vi lover. Kunden skal være i fokus og vi skal være ærelige, lette å ha med å gjøre og vi skal gjøre ting skikkelig.

7

Innovativ

Som spesialister på smarte løsninger i en bransje som stadig forandrer seg, skal vi våge å utfordre normen og utvikle selv eller finne nye produkter. 

7

Proaktiv

Vi skal bruke erfaring, tid og kompetanse på å forstå kundens behov og utfordringer, og spiller kundene og hverandre gode ved å proaktivt dele av vår kunnskap, både  i og utenfor butikk.

7

Kvalitetsbevisst

Vi skal levere varer og tjenester av høy kvalitet, noe som er avgjørende for kundenes lønnsomhet. Kunnskap om kundenes behov skal sikre at våre produkter overholder kundens krav.

TEAMET

Hos oss finner du dedikerte og engasjerte folk, som hver dag jobber for å strekke seg litt lenger. Våre ansatte er eksperter på det de driver med, og vi deler gladelig av kompetansen vår for å skape resultater for kundene våre.

Kjetil Hesmyr

Kjetil Hesmyr

Daglig leder

kjetil@smartsupply.no
+47 450 07 989

Kjetil har bred kompetanse og lang erfaring med konseptutvikling og salgsutløsende tiltak i retailbransjen, blant annet fra ledende direktørstillinger i Nille AS og Garderobe-Mannen AS.

Frode Bremnes

Frode Bremnes

Eier og produksjef for poser og bærekraft

frode@smartsupply.no
+47 402 16 201

Frode er kjøpmannssønn og løsningsorientert butikknerd. Han begynte som butikksjef i Meny som 21-åring da familiebutikken ble avviklet. Han grunnla Smart Supply i 2007, og etter mange år som daglig leder, jobber han nå dedikert med våre dagligvarekunder og utvikling av nye produkter.

Mona M Bremnes

Mona M Bremnes

Eier og regnskap

mona@smartsupply.no
+47 402 80 081

Mona startet opp Smart Supply sammen med Frode i 2007, og har tidligere jobbet både som lærer og i reiselivsbransjen. I dag er hun regnskapssjefen vår, i tillegg til at hun også sørger for at vi har det trivelig på jobb! Som seremonileder for Humanistforbundet kan Mona blant annet vie brudepar.

Hauk Knudsen Lille-Schulstad

Hauk Knudsen Lille-Schulstad

Kalkulatør

hauk@smartsupply.no

Hauk er utdannet økonom og har blant annet 5 års erfaring fra dagligvarebransjen gjennom et grossistfirma. Han har jobbet med transport, kalkulering, avtaleforhandling og oppfølging av kunder på Østlandet.
Jobber i Smart Supply med kalkulering, kundeoppfølging og andre forefallende oppgaver.

Sarah H M Ness

Sarah H M Ness

Produktsjef for butikkinnredning

sarah@smartsupply.no
Tlf: +47 900 70 333

Sarah er utdannet industridesigner fra Høgskolen i Akershus, og har jobbet over 20 år i retail, med erfaring fra blant annet tekstil og interiør. I tillegg til produksjef-rollen, jobber Sarah også med produktutvikling og har derfor skapt mange smart løsninger for våre kunder.

Silje Løkken Wold

Silje Løkken Wold

Salgskonsulent

silje@smartsupply.no

Silje har en spennende bakgrunn, med over 12 år fra XXL Sport og Villmark og 2 år fra Elektroimportøren. På disse arbeidsplassene bygget hun seg en solid og variert erfaring innenfor ledelse og butikkutvikling, og har blant annet vært med på å bygge butikker og skape nye konsepter. I Smart Supply jobber hun med kalkulering, rådgivning samt å sette opp forslag på elementer til butikk.

Driss O Pedersen

Driss O Pedersen

Salgskonsulent

driss@smartsupply.no
+47 458 43 976

Driss har over 20-års salgserfaring og har tidligere jobbet som produkt- og distriktsansvarlig i båt- og MC-bransjen. Han er en nysgjerrig fyr med stor vitebegjærlighet, og er vår ekspert på dingser og duppeditter. Driss jobber som KAM i hovedsak mot byggevare og hagesentre.

Magnus Selvaag

Magnus Selvaag

Salgssjef butikkrekvisitta

magnus@smartsupply.no

Magnus har lang erfaring og bred kompetanse innenfor salgsyrket. Gjennom de siste 20-årene har han bekledd de fleste roller innenfor salg, herunder prosjektledelse, b2c og b2b salg. Han er opptatt av gode relasjoner, god oppfølging og fornøyde kunder.

Rune Hempel Larsen

Rune Hempel Larsen

Prosjektleder

rune@smartsupply.no

Rune har jobbet med salg og kundeoppfølging i mange år, kommer fra Bama hvor han jobbet i 25 år. Jobber i Smart Supply som prosjektleder og KAM.

Eivind Søreng

Eivind Søreng

Innkjøper

eivind@smartsupply.no
+47 470 19 795

Eivind har hatt mange oppgaver i Smart Supply, men har de siste 5 årene vært ansvarlig for innkjøp og logistikk. Han har bakgrunn fra dagligvare, hvor han har jobbet i alt fra store til små butikker i by og på landet, og innehatt ulike lederstillinger på butikknivå.

Lene N Frogner

Lene N Frogner

Lagermedarbeider

Viktor Hansen

Viktor Hansen

Lagermedarbeider

Thor Erik Johannessen

Thor Erik Johannessen

Lagermedarbeider

Har du lyst til å bli en del av gjengen vår?

Hos oss skal det være gøy å gå på jobb, samtidig som vi tar jobben vår på stort alvor. Det er ikke alltid vi har ledige stillinger, men vi setter pris på om du tar kontakt uansett. Kanskje vi kan bli kollegaer i fremtiden!