OM OSS

MED PASSION FOR RETAIL

Hos oss finner du en gjeng engasjerte og dedikerte mennesker med lang fartstid fra retailbransjen.

Smart Supply så dagens lys tilbake i 2007, etter at gründer-Frode, som på den tiden jobbet som butikksjef i Meny, hadde kommet opp med den enkle idéen om å utvikle en kost til å feie vekk brødsmuler fra brødskjæremaskinene i butikkene. Denne enkle idéen skulle vise seg å være så genial og ettertraktet, at Frode, han sluttet som butikksjef, tok med seg kona og satset alt på sin nyvinning! Fra å være en hobbyvirksomhet i garasjen til familien Bremnes, har Smart Supply tatt flere syvmilssteg på kort tid og blitt en av de ledende leverandørene av utstyr og rekvisita til mange av de store dagligvarekjedene i Norge. Garasjen har vi følgelig også flyttet ut av, og vi holder nå til i sentrale lokaler midt i Askim sentrum.

Virksomheten vår dekker i dag en rekke områder innen retail, alt fra butikkrekvisita og emballasje til innredning for både dagligvare og detaljhandel.

Vårt nettverk

For å kunne tilby et bredt sortiment som dekker de fleste områder innenfor utstyr og innredning til butikk, har vi gjennom årene knyttet gode bånd med over 80 leverandører fra rundt omkring i verden. Dette gir oss en mulighet til å kunne tilby en blanding av unike, egenutviklede produkter, etablerte merkevarer og produkter vi har enerett til å distribuere i markedet.  

Med leverandører fra alle verdenshjørner, sender vi enten direkte til kunde fra fabrikk eller importerer varene selv og distribuerer fra eget lager til kunder over hele Norge. Slik kutter vi fordyrende mellomledd og kan tilby kundene våre kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser.

VÅRE VERDIER

Vi skal være en real, innovativ og kvalitetsbevisst samarbeidspartner for våre kunder. 

7

Real

Våre kunder skal kunne stole på at vi holder det vi lover. Kunden skal være i fokus og vi skal være ærelige, lette å ha med å gjøre og vi skal gjøre ting skikkelig.

7

Innovativ

Som spesialister på smarte løsninger i en bransje som stadig forandrer seg, skal vi våge å utfordre normen og utvikle selv eller finne nye produkter. 

7

Proaktiv

Vi skal bruke erfaring, tid og kompetanse på å forstå kundens behov og utfordringer, og spiller kundene og hverandre gode ved å proaktivt dele av vår kunnskap, både  i og utenfor butikk.

7

Kvalitetsbevisst

Vi skal levere varer og tjenester av høy kvalitet, noe som er avgjørende for kundenes lønnsomhet. Kunnskap om kundenes behov skal sikre at våre produkter overholder kundens krav.

TEAMET

Hos oss finner du dedikerte og engasjerte folk, som hver dag jobber for å strekke seg litt lenger. Våre ansatte er eksperter på det de driver med, og vi deler gladelig av kompetansen vår for å skape resultater for kundene våre.

Kjetil Hesmyr

Kjetil Hesmyr

Managing Director

kjetil@smartsupply.no
+47 450 07 989

Kjetil har bred kompetanse og lang erfaring med konseptutvikling og salgsutløsende tiltak i retailbransjen, blant annet fra ledende direktørstillinger i Nille AS og Garderobe-Mannen AS.

Frode Bremnes

Frode Bremnes

Owner & Manager R&D

frode@smartsupply.no
+47 402 16 201

Frode er kjøpmannssønn og løsningsorientert butikknerd. Han begynte som butikksjef i Meny som 21-åring da familiebutikken ble avviklet. Han grunnla Smart Supply i 2007, og etter mange år som daglig leder, jobber han nå dedikert med våre dagligvarekunder og utvikling av nye produkter.

Monica Engebretsen

Monica Engebretsen

Sales and Costumer service

monica@smartsupply.no
+47 458 43 795

Monica er et utpreget servicemenneske med variert erfaring, blant annet som butikkmedarbeider i dagligvaren og som lisensansvarlig i Visma. Monica sitter på vårt sentralbord og besvarer henvendelser fra våre kunder, i tillegg til at hun bistår ved prosjekter og andre administrative oppgaver.

Sarah H M Ness

Sarah H M Ness

Productmanager

sarah@smartsupply.no
Tlf: +47 900 70 333

Sarah er utdannet industridesigner fra Høgskolen i Akershus, og har jobbet over 20 år i retail, med erfaring fra blant annet tekstil og interiør. I tillegg til KAM-rollen, jobber Sarah også med produktutvikling.

Driss O Pedersen

Driss O Pedersen

KAM

driss@smartsupply.no
+47 458 43 976

Driss har over 20-års salgserfaring og har tidligere jobbet som produkt- og distriktsansvarlig i båt- og MC-bransjen. Han er en nysgjerrig fyr med stor vitebegjærlighet, og er vår ekspert på dingser og duppeditter. Driss jobber som KAM i hovedsak mot byggevare og hagesentre.

Eivind Søreng

Eivind Søreng

Purchasing & Logistics

eivind@smartsupply.no
+47 470 19 795

Eivind har hatt mange oppgaver i Smart Supply, men har de siste 5 årene vært ansvarlig for innkjøp og logistikk. Han har bakgrunn fra dagligvare, hvor han har jobbet i alt fra store til små butikker i by og på landet, og innehatt ulike lederstillinger på butikknivå.

Kenneth Vikøyr

Kenneth Vikøyr

Sales Representative

kenneth@smartsupply.no
+47 951 82 433

Kenneth begynte allerede som 10-åring som løpergutt for lokalbutikken. Med lang erfaring fra norsk dagligvare, blant annet som butikksjef og selger, har han god kjennskap til bransjen. Kenneth holder til i Bergen og representerer Smart Supply på Vestlandet.

Ida K Bye Karlsen

Ida K Bye Karlsen

Markedskoordinator

+47 91 66 31 89

Ida har jobbet med salg siden hun var 14 år, og har jobbet på gulvet i alt fra klesbranjen- til dagligvare og kosmetikkbransjen. Hun har en BSc i Forretningsutvikling, innovasjon og kreativitet, med en forkjærlighet for digitale trender og markedsføring.

Mona M Bremnes

Mona M Bremnes

Owner & Accounting

mona@smartsupply.no
+47 402 80 081

Mona startet opp Smart Supply sammen med Frode i 2007, og har tidligere jobbet både som lærer og i reiselivsbransjen. I dag er hun regnskapssjefen vår, i tillegg til at hun også sørger for at vi har det trivelig på jobb! Som seremonileder for Humanistforbundet kan Mona blant annet vie brudepar.

Hans O Herrstrøm

Hans O Herrstrøm

Warehouse Manager

hans@smartsupply.no
Tlf: +47 996 18 220

Hans har over 20-års erfaring innenfor varehandel fordelt mellom butikkdrift, logistikk og lagerstyring. Han har lang ledererfaring og er drivende opptatt av god struktur og nøye planlegging.

Thor Erik Johannessen

Thor Erik Johannessen

Warehouse Worker

Lene N Frogner

Lene N Frogner

Warehouse Worker

Viktor Hansen

Viktor Hansen

Warehouse Worker

Har du lyst til å bli en del av gjengen vår?

Hos oss skal det være gøy å gå på jobb, samtidig som vi tar jobben vår på stort alvor. Det er ikke alltid vi har ledige stillinger, men vi setter pris på om du tar kontakt uansett. Kanskje vi kan bli kollegaer i fremtiden!

Vil du vite mer?
SI HEI!

Nysgjerrig på prosjektene våre, eller interessert i å høre mer om hvilke løsninger vi tilbyr? Kontakt oss for å lære mer om referansene våre eller andre løsninger.