Smart Supply - Få totalleveranse fra kun én leverandør
Menu
Handlevogn
Du har ingen varer i handlekurven.

Pakkebokser

PAKKEBOKSER AV ALLE SLAG

Pakkebokser representerer en revolusjonerende tilnærming til "klikk og hent"-tjenesten for butikker. Dette moderne systemet gir både forhandlere og kunder en rekke fordeler.

Med pakkebokser som "klikk og hent" -løsning, er det en vinn-vinn-situasjon for både butikkeiere og kunder. Kunden får en praktisk måte å hente varene sine, selv utenom butikkens åpningstider. Butikken på sin side, kan effektivt administrere bestillinger samtidig som de reduserer køer og ventetid, som igjen kan føre til mindre behov for bemanning ved kassen.

boxn logo

Filters
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Fresh box pakkeboks

Fresh box er en alt-i-ett pakkeboks og klikk&hent-service. Dette er et hylle- og skapsystem som gjør det enkelt å levere kjøle/frysevarer

Pakkeboks

Gjør det enklere og sikrere for kundene å motta pakkene sine, med pakkebokser. Skapene kan tilpasses med ulike størrelser på skapene, slik at det kan tilpasses ulike pakkestørrelser.

Autonatisert pakkeskap

Det automatiserte pakkeskapet gjør det mulig å ha bagasjeoppbevaring på offentlige steder. Skapene kan komme i ulike størrelser, alt etter behov og design.