Konseptutvikling

Blomstertorget

“Blomstertorget” er en shop-in-shop løsning utviklet i nært samarbeid med Bama Blomster for Norgesgruppen. Løsningen består av spesialproduserte displaymoduler som kan kombineres i ulike oppsett.

Kategorier

Konseptutvikling
Produktdesign
Butikkinnredning
Logistikk og montering

Konseptet har fokus på rene linjer og treverk, og skaper slik en innbydende og lun atmosfære. Blomstertorget favner alt fra produktdisplay til prismerking, og med ulike trappemoduler gis det rom for variasjon og tilpasning til kundens ulike butikkstørrelser.

Med frittstående bord i ulike oppsett, eller trapper med bakvegg som  skaper et tydelig skille mellom produkter og hyller, oppnår man en følelse av en egen blomsterhandel i dagligvarebutikken. 

Blomstertorg konseptskisse

Om prosjektet

Kjøpmannshuset ønsket mer fokus på blomster og å øke salget i denne varekategorien, i første omgang gjennom kjedene Spar og Eurospar. Som leverandør av blomster til Kjøpmannshuset, tok Bama Blomster kontakt med oss i Smart Supply for å se på en løsning til denne avdelingen i butikk.

I løpet av prosjektet har vi utarbeidet skisser og 3D-materiell, laget prototyper for testing i utvalgte butikker, og sammen med kunde vurdert ulike varianter og muligheter, før man tilslutt landet på dagens løsning. For Bamas konsulenter har vi utformet bestillingsverktøy, og vi håndterer alt fra bestilling av materiell til logistikk rundt utsending til alle butikkene.

Så langt er prosjektet på plass i mer enn 70 butikker over hele landet i Spar og Eurospar, og utrullingen ferdigstilles våren 2021 for disse to kjedene. Testing er i tillegg igangsatt i utvalgte Joker-butikker.

Bama

Om kunden:

Bama Blomster er en del av Bama Gruppen AS, en betydelig markedsaktør innen fersk frukt, grønnsaker, bær, poteter, blomster, påsmurt og drikke til dagligvare-, storkjøkken- og servicemarkedet i Norge. BAMA Gruppen AS omsatte i 2017 for over 17 milliarder kroner og har 2300 ansatte.

Andre prosjekter

Vi har opp gjennom mange år opparbeidet oss bred erfaring i mange ulike bransjer.
Her kan du se noen eksempler på prosjekter både vi og våre leverandører har produsert og levert. 

Dispenser til fruktposer
Blomstertorg Bama Blomster
Dollarstore Grønland Hjem&Kjøkken avdeling