Butikkinnredning

Hamberger Großmarkt

i Berlin

Imponerende varesortiment – mer enn 60 000 varer, stort butikkareal og moderne design – dette er bare noen av de mange fordelene med hypermarkedet til Hamberger i Berlin. 

Kategorier

Butikkinnredning

Butikkens areale på over 20 000 kvm er det perfekte sted for kunden å finne alt under ett tak, med mer enn 1000 ulike osteslag, 2100 forskjellige typer vin, alle slags oliven og et stort utvalg av forskjellige husholdningsvarer.

Hamberger Großmarkt GmbH legger stor vekt på ferske produkter, og har i tillegg stort fokus på høy kvalitet i deres leveringstjeneste for dagligvarer. I dag har selskapet fire cash-and-carry-markeder rundt om i Tyskland, og de viktigste kundene er horeca og detaljhandelsbransjen.

Modern-Expo produserte, leverte og utførte alle monteringsarbeider av high-rack hyllesystemet for det nye hypermarkedet. High-rack systemet i denne Berlin-filialen måler heler 5,7 meter i høyden, og ved å velge hyller fra Modern-Expo, har Hamberger valgt en moderne løsning med pålitelige produkter av høy kvalitet.

Om kunden:

Hamberger Grossmarkt GmbH er et tysk selskap med mer enn 100 års erfaring som leverandør av matvarer til horeca og dagligvarebransjen. Selskapet er representert med cash&carry-utsalg i fire tyske byer, deriblant Berlin og München. Hamberger har 405 ansatte og omsetter for over 180 millioner euro. 

Andre prosjekter

Vi har opp gjennom mange år opparbeidet oss bred erfaring i mange ulike bransjer.
Her kan du se noen eksempler på prosjekter både vi og våre leverandører har produsert og levert. 

Dispenser til fruktposer
Blomstertorg Bama Blomster
Dollarstore Grønland Hjem&Kjøkken avdeling