Innredningsprosjekt for Mysen EL-forretning

Mysen El-forretning tok kontakt med oss fordi de ønsket en ny innredning til en butikk de skulle åpne i Mysen. De ønsket blant annet en modul som vi ikke hadde i vårt sortiment fra før. Innimellom får vi nemlig slike henvendelser der vi selv må finne en løsning der produktet ikke eksistererenda. 

Siden vi har en in-house produktdesigner gir det oss muligheten til å utvikle produkter helt fra scratch.

I dette tilfellet ville Mysen EL-forretning ha en modul som skulle vise frem belysningen godt. De ønsket noe som man kunne flytte på, og som stod i stil til resten av interiøret. De ønsket også noe som kunne bære ulike typer produkter, og dermed startet utarbeidingen av himmelsengen.

Navnet ble til fordi modulen kan minne litt om en himmelseng. Modulen er i treverk og står på hjul, samtidig er den mulig å flytte på. De ønsker noe som stod til resten av interiøret, som vi også leverte. Dette ble derfor en totalleveranse, da alt fra hyller, kassadisk og butikkinnredning ble levert av Smart Supply.

Leter du selv etter produkter som ikke eksisterer enda, er det bare å ta kontakt- så finner vi en løsning sammen!

«Vi trivdes veldig i samarbeidet med Smart Supply! God personlig oppfølging; gode forslag på våre ideer, og fleksibilitet med å tilpasse løsningen til akkurat vårt behov. Vi har hatt god dialog hele veien! Det skal også nevnes at det er mindre tidkrevende å få alt fra et sted, så man slipper mange leverandører å forholde seg til»

 

– Tom Christoffer og Helene, innehavere Mysen El-forretning/Aurskog El-forretning

Bildegalleri

Om kunden:


Mysen El-forretning leverer alt av hvitevarer, belysning og småelektrisk B2C. De holder til i Mysen, og er en frittstående butikk med egne fagfolk som driver med salg, service og vedlikehold av overnevnte produkter.