Butikkinnredning

NY CARREFOUR PÅ REKORDTID

Modern-Expo og Carrefour har hatt et tett samarbeid i 13 år, og når kjeden skulle åpne sin nye Carrefour Market butikk i Poznan, med korte frister midt i korona-krisen, fikk Modern-Expo virkelig vist hva de er gode for. 

Kategorier

Butikkinnredning
Logistikk og montering

I løpet av det 13 årene Modern-Expo og Carrefour har samarbeidet og utvekslet erfaringer, har selskapene realisert prosjekter i Polen, Romania, Frankrike, Belgia og andre steder i verden.

Carrefour er en verdenskjent merkevare og trendsetter innen retail. Kjeden består av mer enn 12 000 butikker i 30 land, og hver dag gjennomføres mer enn 11 millioner utsjekkingstransaksjoner over hele kloden.

Butikken i Poznan ble det første supermarkedet i samarbeidet mellom Carrefour og Modern-Expo. Før dette, samarbeidet selskapene kun om hypermarkedene i kjedens portefølje i Polen. Siden 2017 har Modern-Expos kasse- og hyllesystemer blitt levert til alle Carrefour-hypermarkeder.

Fra Carrefour sendte sin bestilling til butikken åpnet gikk det 3 uker. For salgsarealet på 1500 kvadrameter produserte Modern-Expo seks tandemkasser, et komplett sett med hyllesystemer for vin og brennevin, kosmetikk og øko-produkter, samt diverse tilbehør. Alt ustyr ble laget i grå RAL7015, i samsvar med Carrefours oppdaterte profil.

Kassadisker Carrefour Poznan
Økologiske produkter Carrefour Market

Avdelingen med økologiske produkter ble en spesielt interessant del å jobbe med for Modern-Expo. I denne avdelingen har Carrefour samlet sunne, glutenfrie, laktosefrie og sukkerfrie produkter. Hyllesystemer av metall og tre ble derfor et perfekt grunnlag for å skape et elegant rom i butikken. Aksentlyset passer godt med utformingen av innredningen, og understreker de sofistikerte formene. Øko-produktene har fått en avdeling med en lun atmosfære hvor kundene kan ta sunne valg enkelt og behagelig.

Teamet fra Modern-Expo har også, uavhengig, fullført levering og montering av innredningen, og køer ved grensene hindret dem ikke fra å levere til den gitte fristen fra Carrefour. Monteringen var krevende, men tilfredstilte alle krav og teamet var ferdige i løpet av tre dager.

1500 kvm salgsflate

6 tandemkasser

3 dager monteringstid

bildegalleri

Butikkredning med økologiske produkter Carrefour Market
Reoler med økologiske produkter Carrefour Market
Kasseområde Carrefour Poznan
Butikkinnredning Carrefour Market
Butikkreoler Carrefour Market
Innredning Carrefour Market
Butikkredning for økologisk mat Carrefour Market
Carrefour logo

Om kunden:

Carrefour er et fransk multinasjonalt selskap grunnlagt i 1959, og er en av verdens største matvarekjeder. Carrefour eier over 6000 butikker i ca. 30 land i Europa, Asia og Sør-Amerika, fra hypermarkeder til lavprisbutikker. Carrefour omsatte i 2018 for over 80 milliarder euro og har over 320 000 ansatte.

Andre prosjekter

Vi har opp gjennom mange år opparbeidet oss bred erfaring i mange ulike bransjer.
Her kan du se noen eksempler på prosjekter både vi og våre leverandører har produsert og levert. 

Dispenser til fruktposer
Blomstertorg Bama Blomster
Dollarstore Grønland Hjem&Kjøkken avdeling