Butikkinnredning

Sinooil fullservice bensinstasjoner

Modern-Expo har inngått samarbeid med SINOOIL Company, et ledende selskap innen salg og distribusjon av drivstoff og smøremidler i Kasakhstan. Deres fullservice bensinstasjoner er åpne døgnet rundt, og er kjente for utmerket service. Kjeden ekspanderer stadig, og har mer enn 170 bensinstasjoner og 110 minimarkeder i og utenfor landet. 

Kategorier

Butikkinnredning
Logistikk og montering

SINOOIL åpnet på samme tid, to fullservice bensinstasjoner i Aksay og Uralsk, og som foretrukken partner leverte Modern-Expo innredning og utstyr til begge prosjekter. Et interessant samarbeid der både dynamikk i utviklingen og fokus på trender er tydelig. SINOOIL introduserte for eksempel et kontantløst betalingssystem med SMART-kort og kuponger på bensinstasjonene.

I arbeidet med prosjektet for SINOOIL, utviklet Modern-Expo en løsning for det kompakte butikkarealet til disse bensinstasjonene. Kasseområde, hyller og kjøleutstyr som er tilpasset interiøret, kaffemoduler og utstillingsmoduler for smøremidler ble plassert så effektivt som mulig.

Dennet type utstyr bidrar til en rask og enkel kjøpsprosess – et av SINOOIL bensinstasjoners hovedprinsipp for samhandling med sine kunder. Hvis utstyret er enkelt å bruke, vil det redusere tidsbruk som vil gi en positiv opplevelse for kunden.

bildegalleri