Referanser

Hva sier kundene våre?

Vi er stolte av våre kunder og hva vi har fått til sammen! I Smart Supply jobber vi hardt for å finne enkle og gode løsninger som dekker ganske så forskjellige behov for kundene våre. Gjennom årenes løp har vi jobbet med flere store og små aktører i ulike deler av detaljhandelen. Nedenfor kan du lese noen tilbakemeldinger vi har fått.

Smart Supply hjelper oss å finne gode løsninger på våre utfordringer i butikk, og bistår oss raskt og effektivt til avtalt tid til en fornuftig pris. Det er enkelt å samarbeide med en samarbeidspartner som også forstår hva vi egentlig er ute etter og så er innstilt på å løse dette i lag med oss – dette har vi erfart gjennom samarbeidet med Smart Supply.

Smart Supply er et innovativt selskap som ser kundens behov og kommer med gode løsninger til en fornuftig pris levert ihht avtale, samt rydder opp i feil og mangler der det måtte ha oppstått på en effektiv måte.

Tommy Strømsod

Konsept- og butikkutviklingssjef, Spar og Eurospar

Hva er det første du tenker på hvis du tenker på Smart Supply?
– Ryddig og strukturert. Rask respons!

Hvorfor valgte dere Smart Supply?
– Smart Supply presenterer ferdigtenkte løsninger som er lette å implementere

Hvordan har det vært å samarbeide med Smart Supply?
– Samarbeidet har vært konstruktivt og løsningsorientert hele veien

Dersom du skal anbefale Smart Supply ved en eller to setninger, hva vil du si?
– Med Smart Supply på laget kommer du alltid til målsjanser!

Jan Sævareid

Innkjøpssjef indirekte anskaffelser og forbruksvarer, Coop Norge

Vi valgte Smart Supply av den enkle grunn; serviceinnstillingen de har hatt overfor oss hele veien. Veldig løsningsorienterte og imøtekommende på alle felt. Det har vært veldig greit, fra bestilling, underveis prosessen og til levering. Opplever at de legger veldig mye i å yte maks service overfor sine kunder og har den som førsteprioritet.

Smart Supply er en solid leverandør med topp service der gode løsninger graves frem til kundens beste! Sist men ikke minst handler vi der pga Frode og den personlige kontakten vi har med han som betyr veldig mye for oss. Vi kan derfor på det sterkeste anbefale Smart Supply dersom man er på utkikk etter en solid og hyggelig leverandør til sin bedrift

Imran Khan

Daglig leder, UMS Fredrikstad

UTvalgte kunder

Vi har opp gjennom mange år opparbeidet oss bred erfaring fra mange ulike deler av retailbransjen og vår kundeliste inneholder alt fra store og kjente kjeder og grossister til små, uavhengige aktører.

Asko logo
Bama logo
Bunnpris logo
Byggtorget logo
Byggeriet logo
Coop Marked logo
Coop Mega logo
Coop Prix logo
Elkjøp
Maxbo