Smart Supply - Få totalleveranse fra kun én leverandør
Menu
Handlevogn
Du har ingen varer i handlekurven.

Selected bake

Selected bake er vår nyeste linje innen bakeri innredning. Her kombineres standard innredning med hyller og dører tilpasset dagens krav til hygiene.

Filters
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Gondol, bakeri

Utnytt plassen i butikken med gondoler som muliggjør vareeksponering fra flere kanter. Med gondolen fra Selected bakery-serien kan du vise frem bakevarer på en delikat og innbydende måte for kunden. Praktiske skiller muliggjør tydelig organisering av hylleplassen. Treoverflater er behandlet med vannbaserte lakker.

Kampanjebord, bakeri

En kampanjebord er ideelt for nesten alle behov for utstilling eller presentasjon. Bordet har ekstra hyller, som gir mulighet for mersalg. Hjul hjelper til med å flytte bordet enkelt og plassere det i hvilken som helst salgssone for å øke kjøp. Bunnrammen er laget av metall med en trebordplate.

Kaffemodul, bakeri

En selvbetjeningskaffe-sone er hjertet av bakeri- og nærbutikkformatet. Et samlingspunkt for kommunikasjon, sammenkomster, bespisning og shopping. Bordplaten er laget enten av naturlig eller kunstig stein.

Hyllesystem med glassdører, bakeri

En enkel måte å vise frem bakervarer på. En allsidig løsning for innfylling av varer både bakfra og forfra. Laget av en metallramme med justerbare hyller og unike tre frontpaneler. De praktiske hengslene gir tilgang til et rom som kan tilpasses med kurver etter eget valg. Enheter er tilgjengelige enten som enkelt- eller flerlinjes visning.