Smart Supply - Få totalleveranse fra kun én leverandør
Menu
Handlevogn
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Butikkspeil RUND, 80 cm

Butikk-/ industrispeil produsert i slagfast akryl. Utformet for overvåking av maskiner, lagerlokaler, truckganger, parkeringsplasser, osv. Kan brukes både inne og ute. Leveres med feste for rør- eller fasademontering.

kr 2 990,00 eks. mva.

Digitalt IR termometer m/innstikks- og trådføler

ZyTemp TN458LCD deler mange av de gode egenskapene til TCT303F og tilbyr fordeler på enkelte områder. IR-sensoren har en målfaktor på 12:1, slik at instrumentet kan holdes i større avstand fra objektet du ønsker å kontrollere. Ved IR-måling aktiveres en laserstråle som viser området som måles. En kontakt i håndtaket gjør at den kan benyttes med et bredt utvalg av temperaturfølere etter behov (termoelement type-K). Den leveres i en kompakt koffert med innstikksføler og trådføler. IR-sensor og innstikksføler er fine for å sjekke temperatur av matvarer i kjøl og frys eller under oppvarming eller nedkjøling. Trådføleren er fin for å kontrollere lufttemperatur eller temperatur i vaskemaskin. Kalibreringsbevis medfølger.

kr 1 790,00 eks. mva.

Digitalt IR termometer m/innstikksføler

ZyTemp TCT303F kan måle temperatur med IR-sensor eller innstikksføler og er utstyrt med en HACCP-indkator som gir en rask, visuell indikasjon av temperaturen på dine varer: Grønt lys for OK, rødt for avvik. Denne kompakte temperaturmåleren har høy nøyaktighet i temperaturområdet for oppbevaring og tilbredning av næringsmidler. IR-sensoren gjør det mulig å foreta temperaturmålinger på avstand (2,5:1 distanse/målfaktor) og den innebygde innstikksføleren kan lett foldes ut for hurtige kontrollmålinger. TCT303F er en av markedets mest solgte temperaturmålere for IK-Mat temperaturkontroll og den er NSF-sertifisert for dette bruksområdet.

kr 1 190,00 eks. mva.

Medisinkoffert FLEXI komplett

Denne lille førstehjelpskofferten er hendig og lett transportabel førstehjelpsenhet som skal være tilgjengelig der uforutsette skader oppstår, eksempelvis i kjøretøy og på mindre arbeidsplasser. Kofferten er robust og innholdet som dekker ulike behov, er pakket i oversiktlige og praktiske plastlommer. Anvendelig på alle typer arbeidsplasser og i servicebiler. Innholder utstyr til behandling av kutt-, sår- belastning-, og lette brannskader samt hjerte og lungeredning. Skrinet er robust og tåler støt og røff behandling. Kofferten er utstyrt med brakett for veggoppheng.

kr 1 290,00 eks. mva.

Medisinskap ZENA komplett

Zena medisinskap fra Snøgg i moderne design og med praktisk innredning. Skapet leveres med rikelig utvalg av førstehjelpsutstyr. Skapet er robust, låsbart og har en hard og glatt overflate som gjør renholdet lett og enkelt. Zena medisinskap har regulerbare hyller for praktisk plassering av innholdet. Utstyrsutvalget er gjort med bakgrunn i Arbeidstilsynets anbefalinger. Passer godt på alle arbeidsplasser og i et hvert hjem.

kr 2 290,00 eks. mva.

Refill til medisinskap

For etterfylling av medisinskap og koffert.

kr 849,00 eks. mva.

Seddelteller Bellcount C410D

Bellcount C410D er en nøyaktig og pålitelig automatisk seddelteller, med enestående, moderne design og ergonomisk drift. Kan leveres med ulike innstilllinger for seddelforfalskning. Maskinen avviser mistenkelige sedler og stopper automatisk. Den aktuelle seddelen vil ikke telles. Stor og tydelig LED-display og enkelt tastatur. Maskinen er meget pålitelig og krever lite vedlikehold.

kr 5 990,00 eks. mva.

Speilkuppel 360, 100 cm

Speilkuppel i slagfast akryl som gir et godt overblikk over store flater. Kan brukes i industrien for å forhindre ulykker eller i butikk for å forebygge tyveri og nasking. Kuppelen monteres i tak eller på vegg.

kr 3 390,00 eks. mva.

Speilkuppel 360, 60 cm

Speilkuppel i slagfast akryl som gir et godt overblikk over store flater. Kan brukes i industrien for å forhindre ulykker eller i butikk for å forebygge tyveri og nasking. Kuppelen monteres i tak eller på vegg.

kr 2 190,00 eks. mva.