Smart Supply - Få totalleveranse fra kun én leverandør
Menu
Handlevogn
Du har ingen varer i handlekurven.

SMART CALL

Filters
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Dummykamera

"Overvåkningskamera" med aktiviseringslys og bevegelsessensor. Sensor er batteridrevet. Enkel og billig måte å forebygge naskeri.

kr 199,00 eks. mva.

Hengelås med kode BLÅ

Hengelås med kode og fleksibel wire. Still inn din egen kode med 3 sifre.

kr 29,00 eks. mva.

Hengelås med kode GRØNN

Hengelås med kode og fleksibel wire. Still inn din egen kode med 3 sifre.

kr 29,00 eks. mva.

Hengelås med kode SORT

Hengelås med kode og fleksibel wire. Still inn din egen kode med 3 sifre.

kr 29,00 eks. mva.

Kølapper, hvit, 5-pk

Kølapper til køsystem. 5-pk med 2000 kølapper per rull.
NB! Farge på bildet avviker fra produkt. Kølappene leveres i hvitt.

kr 275,00 eks. mva.

Solt SmartCall - 5+1 knapp

Trådløs batteridrevet enhet med 5 knapper, hver trykknapp dedikert en spesifikk pager. Plasseres lett tilgjengelig ved kassen.

Enten det er kø i kassen, en kunde trenger hjelp med tipping, post eller panteautomat - ett trykk på en knapp, spesialtilpasset med budskap gir rett beskjed til rette person. Signalet går trådløst fra knappen til en pager hvor en beskjed fremkommer. Betjeningen kan dermed handle umiddelbart og den som kaller på hjelp kan fokusere på sin oppgave. Mulighet for "Cancel-funksjon" som sletter beskjed på pager.

kr 1 565,00 eks. mva.

Solt SmartCall - 6 knapper

Trådløs batteridrevet enhet med 6 knapper, hver trykknapp dedikert en spesifikk klokke. Plasseres lett tilgjengelig ved kassen.

Enten det er kø i kassen, en kunde trenger hjelp med tipping, post eller panteautomat - ett trykk på en knapp, spesialtilpasset med budskap gir rett beskjed til rette person. Signalet går trådløst fra knappen til en klokke hvor en beskjed fremkommer. Betjeningen kan dermed handle umiddelbart og den som kaller på hjelp kan fokusere på sin oppgave. Mulighet for "Cancel-funksjon" som sletter beskjed på klokken.

kr 1 565,00 eks. mva.

Solt SmartCall - belteclip til klokke

Belteclip til Solt SmartCall klokke

kr 265,00 eks. mva.

Solt SmartCall - kalle/kanselleringsknapp slim

Trykknapp med fukt- og støvtett design. Egnet til bruk både innendørs og utendørs. Benyttes som OK/kvitteringsknapp.

kr 495,00 eks. mva.

Solt SmartCall - kalleknapp rund

Trykknapp produsert i materiale som tåler sollys og fukt. Utstyrt med to batterier, som gjør at den kan fungere i opptil 2 år før batteriene må skiftes ut. Når man trykker på knappen lyser det røde lyset.

Plasseres lett tilgjengelig f.eks. ved panteautomat, ferskvare eller varelevering. Trenger kunde hjelp ved panteautomaten eller sjåføren hjelp med mottak av varer - ett trykk på en knapp, spesialtilpasset med budskap gir rett beskjed til rette person. Signalet går trådløst fra knappen til en pager hvor en beskjed fremkommer. Betjeningen kan dermed handle umiddelbart og den som kaller på hjelp kan fokusere på sin oppgave.

kr 695,00 eks. mva.

Solt SmartCall - klokke

Klokke i ny, moderne design med slank kropp og mer informativ skjerm med ripebestandig glass. Klokken har en fleksibel og myk håndrem med komfortabel lås. Praktisk og enkel symbolmeny med høy brukervennlighet. Varslingsmodi: lyd, vibrasjon, lyd+vibrasjon. Driftstid på opptil 48 timer med 1 times opplading. Kan lades fra USB-strømkilde. Med batteriindikator.

kr 3 095,00 eks. mva.

Solt SmartCall - signalforsterker

Brukes til å øke avstanden til signaloverføringen. Installeres mellom signalmottakeren og trykknapp. Ubegrenset antall kan fungere på en enhet.

kr 4 795,00 eks. mva.

Sperrebånd mottaksfeste

kr 199,00 eks. mva.