Smart Supply - Få totalleveranse fra kun én leverandør
Menu
Handlevogn
Du har ingen varer i handlekurven.

Volokno

Volokno har et bredt spekter av muligheter for eksponering og oppbevaring av bakervarer, samt en omfattende og multifunksjonell utførelse av bakeravdelingen, som igjen etterlater inntrykk hos kundene.

Filters
Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Hyllesystem i metall med hjul, bakeri

En presentasjonsvitrine kan brukes både som et hyllesystem for bakveggen og som en frittstående øy-modul. Et allsidig hyllesystem for lagring og utstilling av ulike gjenstander. Et bredt spekter av moduler hjelper til med å lage unike kombinasjoner. Utstyret er allsidig. Det kan brukes både som et hyllesystem for bakveggen og som en modul som fylles inn fra baksiden.

Stort metallbord med hjul, bakeri

Stil Bord i Voloknoserien finnes i ulike høyder for flernivåeksponering av varer. Et bord er den mest naturlige flaten for å eksponere brød som et objekt. En funksjonell element for tilbehør for kryss-salg.

Enkelt hyllesystem i metall, bakeri

Vozyk er et enkelt hyllesystem laget av metallstenger og metallnetting, laget for vareeksponering. Hyllen har høye ben med låsbare hjul, som gjør den enkel å flytte rundt i butikken. Ved å enkelt kunen flytte rundt på hyllen, blir det enklere for renholdere å vaske i områder som har strenge hygieniske krav - slik som områder med bakervarer.